Animacije in nastopi

Animacije in nastopi

1. Animacije

Nudimo vam učenje irskih korakov in skupinskih irskih plesov na rojstnih dnevih, kulturnih dogodkih in različnih prireditvah.  Vse prisotne na sproščen in zabaven način naučimo osnovnih korakov irskega plesa ali skupinskih plesov, ki ji nato tudi skupaj odplešemo.

Animacije izvajajo animatorji Šole irskega plesa. Število animatorjev je odvisno od števila gostov/sodelujočih in sicer:

  • Do 20 oseb: 1 animator
  • 20-50 oseb: 2 animatorja
  • 50-100 oseb: 3 animatorji
  • 100-200 oseb: 5 animatorjev
  • Več kot 200 oseb: po dogovoru

Trajanje: Animacije lahko trajajo 30 min,  60 min, 90 min ali 120 min. V primeru daljših animacij je seveda možen predhoden dogovor.

Cena: Za  cenik prosim pošljite zahtevo na info@irskiplesi.com 

ANIMACIJE1animacije2

2. Nastopi

Znotraj Šole irskega plesa deluje posebna skupina za nastopanje, ki jo sestavljajo plesalci z večletnimi izkušnjami. Skupina je v preteklih letih nastopala na različnih prireditvah  v in izven meja Slovenije, kot večji uspeh pa si štejejo nastop v dvorani Stožice,  kot predskupina mednarodno znani skupini Lord of the dance.

Ponudba plesnih točk je raznovrstna (plesi s trdimi/mehkimi čevlji, ceili skupinski plesi) in se lahko izvajajo v sledeči zasedbi:

  • DUET
  • MALA SHOW SKUPINA (do 6 oseb)
  • VELIKA SHOW SKUPINA (do 12 oseb)

Trajanje: Posamezne točke trajajo od 2 do 5min. V primeru več nastopov je v nekaterih primerih,   zaradi menjave kostumov in plesne obutve , med posameznimi točkami lahko  potrebna 5-10 minutna pavza.

Cena: Cene se razlikujejo glede na velikost skupine in število nastopov. Za cenik prosim pošljite zahtevo na  info@irskiplesi.com.

NASTOPNASTOP2

3. Paketi

Nudimo vam možnost izvedbe animacij v kombinaciji s plesnimi nastopi.

Trajanje: Posamezne plesne točke trajajo od 2 do 5 min, animacije pa  30 min,  60 min, 90 min ali 120 min. Vrstni red izvedbe animacij ali plesnih točk je predmet dogovora.

Cena: Za cenik prosim pošljite zahtevo na info@irskiplesi.com.

Zakaj Irski ples

narekovaji Irski ples me je očaral takoj, ko sem videla nastop skupine Riverdance in Lord of the dance. Ko sem izvedela, da pri nas obstaja šola irskega plesa, me je zanimalo, kako irski ples zgleda v praksi in se vpisala na tečaj.
Izkazalo se je, da je bila to ena izmed najboljših odločitev! narekovaji1